luni, 9 decembrie 2013

Balsam de buze natural - Soft lips

Un balsam natural, intens hidratant, imbogatit cu ulei de catina, o formula special creata pentru sezonul rece. Unturile din compozitie si uleiul de catina ofera protectie UV naturala.

balsam buze natural Soft lips


Ingrediente: unt de cacao nerafinat, unt de shea nerafinat organic, ulei de catina, ulei de ricin, ceara de albine, vitamina E naturala, pigment mineral aprobat Ecocert, aroma de caramel.

Untul de shea hraneste si hidrateaza in profunzime, accelereaza cicatrizarea. Bogat in vitamina A si E si antioxidanti, previne imbatranirea prematura a pielii, ofera protectie impotriva efectelor nocive ale razelor solare.

Untul de cacao are un continut ridicat de antioxidanti, intensifica regenerarea si formeaza o bariera de protectie pe piele. 

Uleiul de catina este un ulei deosebit, bogat in antioxidanti si vitamine, are proprietati cicatrizante, reparatoare, stimuleaza regenerarea celulelor. 

Uleiul de ricin este emolient si hidratant, are efect cicatrizant, iar ceara de albine creeaza un film protector, mentinand un nivel optim de hidratare.

Se recomanda păstrarea intr-un loc uscat, ferit de umezeala, caldura si lumina directa.

Termen de valabilitate: 6 luni.

A nu se folosi de persoane alergice la nuci si oleaginoase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu